Το Αγρόκτημα


Στη νοτιοανατολική ακτή της Κεφαλονιάς, στην τοποθεσία Σκάλα,150μ από την πεντακάθαρη παραλία της Σκάλας με τα καταγάλανα νερά, βρίσκεται το οικογενειακό αγρόκτημα Villa Eliza. Επτά στρέμματα γης είναι αρκετά για να δημιουργήσουμε τον δικό μας μικρό παράδεισο. Ο πλούσιος λαχανόκηπος, οι ανθισμένες λεμονιές, o βασιλικός και τα πολύχρωμα τριαντάφυλλα αναδίδουν μοσχοβολιά.

Ιδιαίτερη νότα προσθέτει η μικρή φάρμα ζώων που διατηρούμε σε μια γωνιά του αγροκτήματος. Χτιστά μονοπάτια σας προσκαλούν σε χώρους φιλόξενους και μοιάζουν ιδανικά για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από το άγχος της πόλης και να βρεθούν στην αγκαλιά της φύσης.

Στο αγρόκτημά μας σεβόμαστε τη γη. Την καλλιεργούμε με προσοχή και συνέπεια για να γευτούμε όσα αυτή μπορεί να μας προσφέρει. Αφήστε την παράδοση και τον φυσικό πλούτο να σας γοητεύσουν και απολαύστε ξεχωριστές διακοπές !

 

  • Το Villa Eliza παρέχει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και BBQ.
  • Κοντά στο κατάλυμά μας υπάρχουν : εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
  • Το Villa Eliza απέχει με τα πόδια 5΄ από την παραλία και 10' από το κέντρο του οικισμού. 
  • Στο κέντρο του οικισμού θα βρείτε μεταξύ άλλων : κοινοτικό ιατρείο, παιδική χαρά, Αυτόματα Μηχανήματα Τραπεζών, ταχυδρομείο, περίπτερο, φούρνο, τουριστικά μαγαζιά.

 

Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
 
© copyright 2009 Villa Eliza.gr Website Designed & Developed by 9AM Media Labs